In mijn beroep van projectmanager ben ik veel aan het samenwerken met verschillende partijen om de projecten te realiseren. Het liefst werk ik samen met partijen waarvan je weet dat ze de job goed, tijdig en binnen het vooropgestelde budget doen.

Ik werk voor mijn websites, hosting en custom applicaties samen met Kees van Loon van Nilmedia. Lees hier waarom ik dat zo graag doe!

Online markteting, websites en teksten schrijven, ik kan je daar allemaal in ondersteunen.

Voor mijn blogs, zoekwoorden onderzoek en SEO copy werk ik samen met Christine Bonheure van C-bon.

Na dertien jobs in de wereld van de (online) communicatie werd Christine Bonheure vijf jaar geleden zelfstandig copywriter. Onder de originele bedrijfsnaam C’bon brengt ze haar  slogan ‘Woorden die werken. Die krijg je van me. Gegarandeerd!’ dagelijks in de praktijk. Haar specialisaties? Leesbare, verstaanbare én laagdrempelige websiteteksten en bedrijfsblogs. Stuk voor stuk geschreven volgens de principes van SEO en gebaseerd op grondig sleutelwoordenonderzoek. Kwestie van hoog te ranken in Google. Ze vult haar sociale, empathische en commerciële skills aan met een onverwoestbaar optimisme en een jarenlange, effectief bruikbare ervaring. Ze kent de wereld.
.

Ik kan altijd rekenen op Christine en we verstaan elkaar super!

Voor event ondersteuning, wagenbestickering en bijvoorbeeld vlaggen werk ik steeds samen met Arne Van Lommel van arvashop.be.

Voor juridische zaken ga ik steeds ten rade bij Luk Janssens van Obvious Advocaten.