De juiste persoon voor jouw uitdaging

Vooraleer te starten als freelance projectmanager in horeca, events en online marketing bouwde ik meer dan twintig jaar ervaring op in deze sectoren. In combinatie met mijn diploma bedrijfs en arbeidsorganisatie maakt dat vanmij de juiste persoon voor jouw uitdaging.

Mijn verhaal…

Koken in een restaurant fascineerde me al van kindsbeen. Tijdens de weekends verdiende ik graag een centje bij in het restaurant van ons dorp. Ik begon aan de afwas, maar kreeg doorheen de jaren steeds meer taken toevertrouwd.

Het horecavirus had me al snel definitief gegrepen. Het was dan ook een logische keuze om naar de hotelschool te gaan in Turnhout. Na mijn middelbaar studeerde ik hotelmanagement aan het PIVA in Antwerpen. Ook tijdens mijn scholieren- en studentenperiode kluste ik tijdens de weekends en vakanties bij voor verschillende restaurants, cateringbedrijven en hotels in Antwerpen.

Na mijn studies werkte ik als kok in verschillende restaurants. Uiteindelijk kon ik niet weerstaan aan de lokroep van het avontuur. Een aanbod om te werken als kok in een privéziekenhuis nabij München kon ik onmogelijk laten liggen.

Na mijn terugkeer naar België lag mijn focus steeds meer op horecamanagement. Zo werkte ik na een tussenstap bij een groot cateringbedrijf als restaurantmanager voor de Oosterse fastfoodketen Wok A Way in Antwerpen. In deze periode behaalde ik ook mijn diploma van arbeidsorganisatie en –management.

Samen met drie vennoten richtte ik vervolgens de horecagroep Taste! op. Binnen deze horecagroep met verschillende vestigingen in binnen- en buitenland vervulde ik vele jaren de functie van F&B-manager. Onder andere het onderhandelen met leveranciers behoorde tot mijn pakket van taken en verantwoordelijkheden. In deze functie leerde ik het belang van kostenbeheersing en een sterk operationeel management voor de rendabiliteit van een horecabedrijf.

Ook binnen het horecagebeuren groeide het belang van online marketing. Binnen Taste! nam ik deze extra verantwoordelijkheid op mij, wat voor mij persoonlijk leidde tot bijkomende opleidingen en cursussen.

Mijn tweede passie was geboren: online marketing. Deze wereld sprak me enorm aan, waardoor ik besloot om op professioneel vlak voltijds die richting uit te gaan. Ik werkte enkele jaren als projectcoördinator voor twee succesvolle online marketingbureaus.

Met de opstart in 2019 van mijn eigen activiteit als freelance projectmanager is voor mij de cirkel rond. Alle opgebouwde ervaring en vergaarde expertise kan ik nu bundelen in deze nieuwe uitdaging: freelance projectmanager voor horeca, events en online marketing. Ik hoop ook jou van dienst te zijn.”

Een freelance projectmanager nodig?

Vertrouw op de ervaring en expertise van Bart Van de Cloot.