In deze moeilijke coronatijden dienen we elkaar te helpen. En met elkaar bedoelen we zeker de winkels en horecazaken die nu hun deuren moeten sluiten, geen inkomsten meer hebben en hun financiële reserves als sneeuw voor de zon zien smelten. Niemand weet hoe lang deze situatie nog zal duren. Speciaal voor hen hebben we de website nuonlinebestellen.be op poten gezet. We willen alle zaken zonder e-shop helpen om de komende maanden vlotjes te overbruggen. Ben jij in dat geval? Waar wacht je nog op? Maak van je zaak een e-shop! Dat doe je trouwens héél gemakkelijk. Lees vooral verder.

De website nuonlinebestellen.be is nu online. Profiteer ervan!

Maak van je zaak een e-shop via nuonlinebestellen.be

Die website nuonlinebestellen.be is gloednieuw, sinds gisteren, 15 april 2020, online. De opzet is duidelijk: we willen horecazaken en winkels de kans geven hun producten te verkopen, ook nu ze verplicht gesloten zijn. Veel zaken hebben de stap naar e-commerce nog niet gezet, wellicht omdat ze de knowhow niet in huis hebben, watervrees hebben of denken dat zo’n webshop te duur is?

Al die vooroordelen mogen nu meteen de vuilnisbak in. Want speciaal voor hen is er nu de website nuonlinebestellen.be. Maak van je zaak een e-shop en doe het nu!

Gebruiksvriendelijk en zonder gedoe back in business!

De website nuonlinebestellen.be is een bestel- en afhaalmodule die zeer eenvoudig en intuïtief te gebruiken is. Het kleinste kind kan ermee om. Heb je toch hulp nodig, dan tonen video’s je hoe je de zaken aanpakt.

Enkele voordelen?

  • Wie van zijn zaak een e-shop maakt via nuonlinebestellen.be krijgt zijn eigen gepersonaliseerde url. Die ziet er als volgt uit: zaaknaam.nuonlinebestelllen.be.
  • Hostingkosten hoef je je niet aan te trekken. Tijdens de corona-lockdown betalen we die voor jou.
  • Je kiest zelf welke online betaalmethode je wilt gebruiken – Mollie, Multisafepay of Stripe. Ook hier geen gedoe. Er is geen vast maandelijks abonnement, jij maakt gewoon de account aan, wij activeren de betalingen en je webshop.

Hoe ga je tewerk?

  • Je logt in met eigen naam en wachtwoord,
  • je plaatst al je producten in het online systeem online en voegt er een prijs aan toe,
  • en ten slotte maak je de link van je online webshop bekend op je website, via je FB-pagina, of via een e-mail naar je klanten.

Het resultaat? Je bent back in business en kunt meteen opnieuw beginnen te verkopen.

Ziet jouw afhaalmodule er straks zo uit?

Laag prijskaartje door samenwerking van drie partners

Onze online bestelmodule is niet alleen heel eenvoudig om te gebruiken, hij is ook héél betaalbaar. In het totaal betaal je amper 180 euro voor drie maanden, wat neerkomt op 60 euro per maand, exclusief btw. Dat lage prijskaartje is het gevolg van de samenwerking van drie strategische partners:

Drie partners verenigd in nuonlinebestellen.be. Speciaal voor zaken zonder webshop. Profiteer van de gelegenheid en maak van je zaak een e-shop!

Meer info? Lees er de FAQ’s even op na, of neem meteen contact op.

Doen! Want het kan niet mislukken.